>

srooottt sreetttttt…..
adoi lah…..hidung dah start tak berhenti2 membuat bunyi nya yang tersendiri nie….
penangan hujan dari sabtu petang sampai lah ke hari inie….
suara pun dah lain macam dah nie….jangan ler demam…nak jalan2 esok lusa nie…hu hu hu
dah 44x bersih tak sudah2 nie….

*** thanks for those yang tinggalkan comment pada entry aku yang sebelum nie….terharu coz’ masih ramai yang prihatin dengan aku……sayang korang sumer…

Insya Allah…aku cuba jadi seteguh tembok cina…..setiap dugaan dari Allah adalah untuk menguji hambaNYA.