>


Menyahut seruan puan penganjur dan puan yg menge”tag” saya…..maka dengan itu…saya pun nak join gark contest Muslimah Paling Bergaya nie….walaupun hakikatnya…takde ler bergaya mana kan….ala2 jer pun….

  • Perlukah Pn Ermayana menganjurkan contest @ G.A pada masa akan datang? Mengapa?
  • Perlu dear….he he he…selain aku boleh cuba nasib kot2 boleh menang contest2 yang ko anjurkan…boleh gark ko tambah2 kenalan yang ada kan…merapatkan silaturahim antara blogger gitewww…..
  • Mengapa anda rasa anda patut menang contest ini? 
  • uihss….kenapa yerk…..hurm..maybe i nampak bergaya ngan jubah kaftan fesyen terbaru nie kan…kaler oren terang benderang lagi gitew…and btw…..even kita bertudung…kita juga mampu bergaya mcm orang lain…..sekarang nie, macam2 fesyen untuk muslimah ada kan….just pilih jer lah….tp kena ingat, berfesyen ikut kemampuan kita..yg penting menutup aurat….betul tak? 
aku nak tag :
nana – ibu damia
nurul pink