>hasil tangan keras Batrice……he he he…yang aku confuse tu….apsal ler meja tu hitam legam di kalerkan ngan kaler hitam…bukan patut kaler coklat ker………..adoi ler……

Bag – pink (sangat sesuai ler…coz’ beg dia pun memang kaler pink )
telur  – putih dan kuning….wah…bijak2…
kerusi – hijau (stool dia kat rumah nie memang kaler hijau)
apron – ngikut kata mama dia ler tu…tu yg jadi kaler biru campur merah campur pink….

nak tengok ker cara dia mengaler…………………?
.

.
.
.
.
.
.
.
.
.
.

ok lagi kan…even terteleng2 kepala tu nak mengaler kan poket kat apron tu ngan kaler merah…tp bunga kaler purple…..
.

steady lagi……apron dah bertukar jadi kaler biru dah tu….

hamik ko….time nak kaler renda2 kat apron tu…..berpusing2 hah dia mengerjakan….bukan buku yang berpusing….dia yang berpusing…..tersenget2…….

ha haha…gitew ler gamaknyer…kalau mak ko dulu….buku yang berpusing2….360 darjah dian punya pusingan tu……nie turun kat anak…anak nyer plak yang berpusing…..

alhamdulillah…even tak kemas mana tak cantik mana…..bab mengaler dia ok..keluar sikit2 tu…adat ler yerk …budak umur baru 4 tahun..mak ko dulu….umur 4 tahun tak reti apa2 lagi…ko dah siap boleh mengaler dah…

bab menulis dia ada payah sikit…byk main……kalau ikut dot2 tu ok lagi…..tp bila dot2 dah habis….ntah apa2 dia buat…..ayat feveret dia : mama ler ajarkan….ngan kata lain…dia suruh kita pegang tangan dia…..tulis huruf apa yang nak kena tulis tu….payah2…..takpelah hai anak…slow2 k….mak ko dulu pun…bukan pandai terus…..