>

Di satu malam yang hening….he he he…..time tu around pukul 10 ++ pm kot……puas ler aku memujuk Batrice suruh masuk tido coz’ esok nya nak gi school……dah baring dah pun atas katil….siap mama dia sekali landing sebelah dia….walhal…byk lagi kerja nak buat….tp demi bobok dia kan….nak dodoikan sang puteri tu…kena gark landing kat atas katil….

Tp masalahnya…mlm tu kemain liat nak suruh dia tido. Maka bermulalah sessi soal jawab di atas katil.

Aku : echa tido ler….esok nak gi school..nanti kalau lambat tido….kat school ngantuk..nanti teacher marah tau.
Batrice : echa tak nak tidoooooo!
Aku :  naperrrr echa tak nak tido? dah malam kan…..kenalah tido..
Batrice : tak naaaaakkkkkkk. Echa takut nanti mimpi datang…
Aku : laaaa..naper plak takut ngan mimp. Echa mimpi apa?
Batrice : Echa mimpi polis tangkap mama
Aku : naper plak polis tu tangkap mama?
Batrice : mama hantar echa gi school….echa salam mama…pastu mama masuk kereta, langgar echa. Polis datang tangkap mama.
Aku :???????????????? (cam confuse kejaaapppp)  tak lah…tu kan mimpi jer…..mana ada polis datang tangkap mama…..kan papa yang hantar echa gi school..mana boleh mama langgar echa……dah tido.
Batrice : echa tak nak polis tangkap mama……(dah cebek2…)
Aku : tak lah…mana ada. Dah tido! Kalau echa tak tido…baru polis tangkap mama
Batrice : ok mama….gud nite.

he he he…giler psycho anak aku erkkk…..ngan aku2 pun kena psycho dia plak….