>

 JANGAN TERKEJUT TENGOK BLOG AKU DAH TUKAR KALER HITAM PLAK YERK.  BETUL LER TU….KORANG MASUK BLOG LITTLESTORYFROMLITTLEFAMILY.

Again………bertukaran besar2an telah berlaku di teratak kecil ku ini…….last week tukar header and today aku tukar colour background and header again.

So, how it look? nampak lebih mystery kan……btw……kalau korang perasan…mostly aku nyer background yang before2 nie byk yang base kaler hitam kan……..ntah ler….suka kot ngan kaler hitam nie…nampak lebih elegent gitewww…..orang kata hitam itu menawan…hitam itu penuh misteri and yang penting….hitam itu nampak cantik di mataku…..wah gitewwwww……

nampak tak crowded sangat kan….just simple di pandangan mataku……..and susun atur widget2 tu pun aku ubah sana ubah sini sikit……..nampak kemas ler sikit…….

menjawab persoalanan MAYANA about my header  – he he he….aku buat sendiri ler dear…..guna photoscape jer pun…..nak guna photoshop mmg tak reti….so, crop sana, tambah sini sikit, tukar sana sikit..jadi ler camtu….simple jer pun……..and untuk pengetahuan korang…MAYANA nie salah seorang classmate aku since darjah 6 sehingga ke tingkatan 5…..pergi ler jengah2 blog MAYANA k…coz’ ada ilmu yang boleh korang sharingkan.

and a million thanks to NURUL coz’ sudi nak buatkan header untuk kak Zana yerk.  Nanti akak pilih2 gambar tau….lepas dah pilih akak email nurul k. and sapa plak si NURUL nie? he he he ….adik manis yang giler ngan kaler PINK……pakai apapun wajib ada terselit kaler PINK.