>my new speck…….murah2 jer pun. Brand Polo. This time aku ambil yang half frame…nak ambil yang frameless cam tak yakin jer….takut jangka hayat nyer tak panjang..coz’ aku nie ganas sikit..nak2 nanti Batrice buat main…dia tu bukan boleh tengok barang2 mama dia.

Lama dah tak pakai spec…almost a year gark ler aku tinggalkan spec aku since Batrice dah kerjakan spec lama aku sampai henget benget……. and i think i need a new spec coz’ rabun aku makin teruk gark nie…satu lagi masalah aku bila drive time malam or hujan….adoi ler…cam orang buta ok….power silau aku makin tinggi

me with my old spec. Full frame kaler purple lagi tu.
and me with my new spec
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
ada gark yang gatal pipi nak kena pelempang korang nie kan.
.
.
.
.
.
.
.
.
auw! ahakss
amacam…? ok tak…..

~ sila abaikan pose maut ada dara aku tu yerk…..~
*** alamak …kantoi sudah! patut entry nie dulu baru tukar header….takpelah…halalkan jer lah yerk….sumer entry i buat autopublished.