> 1st of all – happy thaipusam  yerk…..sumer cuti kan hari nie……

godek punya godek…telek punya telek……akhirnya aku telah berjaya menukar header atau pintu utama rumah ku ini …chewahhhh…….amacam? ok tak………..

agak2 bosan ngan header lama nie….lama weii aku pakai header nie…..see…time tu pun Batrice still tak berambut lagi ko…i pun ala2 slim lagi gitewwwww….uihs….sungguh tak up to date kan……so…berhempas pulas buat header baru.

Simple jer kan…i tak reti ler u nak edit sana edit sini…nie jer pun i yang termampu…tu pun buat guna photoscape.  Jadi ler kan……nak edit guna photoshop..mmg sampai ke sudah ler gamaknyer tak bertukar2 header tu……orang lain..tahun baru header baru…i gark tak bertukar……

so..jgn plak ada yg terkejut masuk2 rumah kerdil i nie tengok gambar lain………ha ha ha…..nanti dah terror sikit i tukar lagi ke header yang lagi cun……tp takpe…header biasa2 janji gambar dlm header tu cun kebabommm erk….ha ha ha…..not me….but pic my pricess yg senyum meleret tu….auw!

*** sapa lah baik hati boleh buatkan header cun2 utk i yerk…..