>

@ home. Cuti coz’ anak daraku demam hari nie. Btw…dari tengahari semalam kata nenek dia, badan tu dah dedar2….tp kuat lagi…..malam tadi start panas balik……

Pukul 3 am aku bangunkan dia coz’ rasa panas sangat badan tu…….mandikan and biarkan dia tido ngan tak berbaju. Tu pun panas gark lagi lepas a few hours.

So…hari nie nak bawa dia pergi hospital. Nak ambil neb sekali coz’ dah sebulan batuk tak baik2. and now demam plak. Ambil neb utk cairkan kahak dia.

maybe demam nak tukar tahun kot! he he he….oli cakap. Maybe jugakkan coz’ beberapa hari jer lagi dia nak menginjak ke angka 4 tahun.