>

penat memikirkan camne caranya aku nak tukar no phone maxis yang aku daftarkan dulu dengan no Digi baru aku nie…..susah nak buat transaction…….pastu, no maxis tu mmg dah tak active coz’ aku dah tak guna…makanya….sumer urusan pembayaran online tak dpt aku nak buat….nak shopping online pun dah susah…hu hu hu…..

punya lah mengong coz’ tak terfikir nak telefon customer services cimb bank dlm pada tu kan…..last2 tadi ntah camner terfikir…apsal ler aku tak call jer cimb bank tanya kan…kan ke senang terus dapat maklumat yg di perlukan…mengong sungguh lerrrrrr

Rupa-rupanya ke pergi @ ATM Machine…tukar kat situ.  Tak boleh tukar secara online…ha ha haa…
wokeh…petang nie gark aku gi cimb bank…tukar dari no. maxis aku ke no. Digi aku…..esok2 dah boleh buat pembayaran online.  he he he….