>tik tok tik tok…hari nie dah 18 Jan 2011. Lagi 5 hari jer lagi anak daraku berusia 4 TAHUN. Cepat betul masa berlalu kan…..sedar tak sedar kan……

for those yang memang mengikuti cerita Batrice dari dia kecil….sure tahu aku yg selalu membebel bila tengok rambut anak2 dara korang yg kemain lebat panjang  mengurai…Batrice dulu2..alahai…..rambut dia…nak kira pun cam segan jer….mana2 pergi orang ingat boy even dah pakaikan gown…dah pakaikan hair band…tetap orang tanya…boy ke nie..? hu hu hu….

tp now…alhamdulillah….ciri2 kegadisan tu dah ada….rambut pun dah panjang….dah lebat sikit….cuma mmg rambut dia tu tak pernah potong kecuali jambul tu jerlah……papa dia nak potong rambut belakang dia bagi sekata pun aku tak benarkan……sayang ooo…bertahun tunggu rambut dia nie tumbuh panjang camnie….after 3 tahun, baru ler nampak rupa rambut dia tu….

insya allah…..birthday batrice akan di sambut di tenggaroh…coz’ on 30th tu, my mum buat majlis cukur jambul for aliesya and aiman….so, kita jalan sekali kan…senang..time tu pun mmg sedara mara berkumpul….so, sure meriah punya…..

and dia dah requested cake barbie…..pi skodeng2 kat SR….barbie cake jer dah RM228…fuh….dari omak ko membazirkan nilai RM228 tu hanya untuk ko nyer cake…baik ler mak ko nie belikan ko hadiah lain dgn nilai yang sama……but don’t worry…cake barbie tu tetap dapat……..don’t worrry!

Tak caya…kita tengok nanti yerk…he he he..

Sesungguhnya menggembirakan hati seorang anak perempuan besar ganjaran nya di sisi ALLAH.