>her 1st day pergi kelas music……kelas dia every Saturday from 10.20 till 11.20 am. 1 jam jer pun….tp ok lah kan…..1 jam tu pun ada gark faedah untuk dia dari dia duduk rumah main tak sudah2.

opppsss……….terkantoi! keluar rumah bawa botol susu…..tp isi air masak. Yup…peel Batrice. Lepas minum ssus sebotol…..sure dia nak sebotol air masak plak. Tp lately susu dah kurang….air masak tak sudah2…kadang2 tu kalau bagi susu dalam botol…dia suruh transfer masuk cawan……air masak tak nak plak dia masuk cawan…….and now, peel baru dia…time nak tido tu, sure botol susu berkepit kat mulut tu….tp bukan susu…air masak.

Kitaorg sampai awal. 10.05 am dah sampai…tp teacher tak sampai lagi…so kena ler tunggu kan..sambil2 tunggu tu….dia main2 kat giant piano nie……nampak dia excited dengan benda tu…siap petik2 lg keyboard piano tu……

bestnyer ler kalau dia dah reti main erk……..nampak gayanya nie, kalau dah pandai….sure kena belikan 1 piano letak kat rumah…….wah! mahal oooo harga piano nie.

When teacher dia sampai……sumer masuk dalam 1 room….btw…kelas Batrice tak ramai pun…ada 4 orang student yang sumer umur 5 years kecuali dia. and dia jugak ler the only malay gurl dlm kelas tu……ada sorang boy indian and 2 budak2 cina. 2 boy 2 gurl. and next month…..cina gurl tu tukar kelas ambil kelas petang jumaat 6.20 – 7.20 pm……hu hu hu..tinggal batrice sorang2 pompuan dlm kelas tu……nak ikut tukar ker kelas hari jumaat tu rasa cam tak sempat jer….nak2 time tu waktu maghrib…cam tak sesuai jer…

Takpe teacher kata…next2 kelas akan ada budak baru yg daftar…so, don’t worry..
for me ok jer…..kalau tak ramai dalam kelas pun takpe
at least teacher bagi full attention kat bebudak nie.

Btw……i’m proud of her.
Sikit pun tak nangis even memula masuk kelas tu…
siap pesan suruh tunggu kat luar…
jangan balik..jangan tinggalkan dia sorang2
but
after 5 – 10 minit….aku tengok dia cam ok jer….
boleh menari2 menyanyi2 ikut teacher
apa lagi….laling hubby ajak cari sarapan ler…….