>alhamdulillah…1st BE dari nuffnang di tahun baru nie…..aku rasa dah almost seminggu nuffnang tak bagi iklan kat blog aku..and tadi check…ada plak iklan Maxis Om Nom Nom Roadtrip tu bersidaian kat blog aku…tp dia kejap ada kejap takde ler….takpelah..dia main nyorok2..janji BE tu tetap ada kat account nuffnang.

tp sapa perasan…iklan colgate nie ada menari2 kat my blog nie…tak tahu ler….BE baru or what….or sekadar iklan di pinggiran…takpe..janji ada ye tak?

*** Check yang ke-3 sudah selamat di bank in kan…alhamdulillah..and earning terbaru pun dah makin naik. Alhamdulillah……