>

satu lagi impian mama dia buat anak dara nie tercapai.  Aku mmg bercita2 nak masukkan dia sekolah musik….and akhirnya….ahad lepas….sambil jejalan kat Kluang Mall tu…ada music exhibition …terus survey kot2 ada kiddie course punya…and, alhamdulillah…ADA…terujaaaaa…and yang pasti minah kecik nie pun sibuk2 nak main2 piano yang ada tu……terus aku daftarkan.

Selama nie ingat, course music utk bebudak nie sure mahal kebaboommm harganya…..tipycal punya pemikiran kan….alahai……rupa2nya takde ler mahal mana pun..or maybe bergantung gark kot…..for Kiddie Course Batrice nie registration cuma bayar RM10 plus RM20 untuk beg and RM2 utk buku kedatangan and buku yuran . So, total utk registration nie cuma RM32 sahaja.  Monthly fees = RM60…murah kan…..kelas every Saturday Morning 10.20 – 11.20 am….

Solid Sound Academy of Music. Kat mana tempat nie…? kot2 ler ada orang Kluang yang nak hantar sama anak2 korang masuk sini kan…..senang jer……bangunan depan sekolah menengah Chong Hwa Kluang.  Bawahnya ada restoran Cina.