>

suppose minggu nie balik Tenggaroh….tp terpaksa batalkan coz’ ahad tu ada mesyuarat Ibu bapa Tabika Kemas Batrice……anak dah sekolah kat situ, sure ler hadirkan….at least tahu perkembangan pasal sekolah tu, or apa2 yang nak di sampaikan.

Sabtu, Yaya ikut lagi tido rumah mak long dia…seronok ler budak Batrice tu…ada geng…main main and main sepanjang masaaaaaa……gamaknyer gini ler kalau beranak dua yerk……tak cukup kaki tangan!

Kejadian pagi Sabtu. while mama dia nie tengah kelentang kelentung kat dapur basuh pinggan…..semerbak satu rumah bau wangi…..takde lain kerja budak berdua nie ler tu…

pergi check kat bilik….hah! dah kata dah…..habis sebotol bedah enchaunter mama dia di kerjakan leh budak berdua nie…….

tak cukup muka…..si BJ and Baby Bop pun jadi mangsa…..

takpe takpe…mama korang nie ok lagi…….bedak jer pun…..kalau main lebih2 baru ler kena dua budak nie……siap pesan lagi tu…..main bedak jer ok….barang2 mama tak mau usik……OK….kemain confident depa menjawab….so, aku tinggalkan buat kerja…..

cukup 15 minit lepas tu…..check balik kat bilik diaorg………huwaaaaaaaaaa
mama dia terus bertukar jadi hulk hogan….

nak tahu pasal apa……
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
nanti aku sambung erkkkk!