>lepas kena marah…..and si Yaya pun dah hantar balik rumah MIL balik coz’ atuk belah Muar dia datang……bagi susu sebotol….terus hanyutttttt…..

korang tengok lerrrr……………camno ler mama dia tak bertukar jadi hulk hogan……

habis sumer anak2 patung dia terdampar kat atas lantai….tu kira tak kisah lagi sebenarnya…..tp bila….

cream muka ku yg baru beli dah almost tinggal 1/4 jerrr…….mau tak bertukarrrrrrr…..

close up sikittt………see, tu pasal ler aku jadi hulk hogan kejap.

jom check apa lagi yang dia buat…..

Pooh bermandikan bedak………semerbak satu rumah bau wangi bedak enchaunter aku.

strawberry pun jadi mangsaaaa

yang paling tak tahan………habis cream muka aku di sapu2 di leset2 nyer kat bantal kecik nie…..huwaaaaaaa!

dpt upah sorang seketul…..piat telinga…sat lagi, piat telinga sorang jer…tak aci plak kan…..dah sama2 buat salah. Kot angah marah aku piat telinga anak dia…mak redha ! bukan piat ganas2 pun…piat2 manja utk mengajar…..

Lepas tu….dua2 sekali aku mandikan…..then, hubby balik ambil Yaya balik rumah MIL. Terus senyap aman tenteram….he he he he……kekdahnya, gitew ler kot kalau ada anak dua……mau tak menang tangan aku….! Tp seronok……..