>hoooyeeehhhh…..Batrice menang 2nd place utk contest “Saat Ceria si Manja bersama Atuk/Nenek”

alhamdulillah…..rezeki di tahun baru. even 2nd place jer pun…tp syukur ler sesangat….jeles tengok Nana yang asyik menang contest and giveaway jer…hik hik hik…tp dah rezeki orang kan…..sesekali sangkut menang contest pun dah kira syukur.

So….ini kemenangan pertama bagi tahun2011…..harap2 lepas ini ada ler yang menyusul…..rasanya, contest uk bebudak dah tak leh nak masuk…coz’ mostly syarat2 penyertaan, anak kena umur di bawah 3 tahun….batrice plak dah 4 tahun…takpelah..just suka2 jer pun kan…..

congrate also to Balqish and Damia coz’ menang gark.