>haissshhh…bosan sungguh ler hari nie..
mood bosan si ayu ibu aqil dah meresap kat aku plak dah….
udah ler sejuk…..geng2 porno plak balik rumah..
tinggal ler aku terkontang kanting kat office nie sesorang…sambil layan radio era…
kuar lagu ala2 stok rock kapak tahun 80’an gitewwwww…
ngan cuaca yangs sejukkkk…dari pagi tadi hujan renyai2
aircond kat bilik aku nie pun kejap aku ON kejap kang aku OFF….tak tahann padahal dah setting ke suhu 24 gitew…pun tetap sejuk menusuk ke tulang …

dah tinggal sesorang, cuaca sejuk nie..perut lapar ler plak
turun bawah, cari makanan kat kantin…dah takde lauk dahhhh
hu hu hu hu….aku order jelah maggie sup satu…

picture credit to google and halo.recipes

sejibik sejibun maggie sup aku cam gambar kat atas. Order sunquick oren satu. Dah jom makan kat bilik…

fuhhh……maggie sup sedap pedas berapi….sampai bibir aku pun rasa cam nak terbakar nie….tp sedap!