>

Kita calit sikit…ngeh ngeh ngeh……entry pagi yang lebih menyegarkan dengan melihat piccas anak daraku melompat lebih tinggi…ha ha ha ha…bahana takde kerja petang2 hari (selasa) after dia balik dari school….btw time nie….dia dah cukup tenaga. Dah makan, dah susu and yang penting dah tido almost 2 jam gark ler lamanya……tu yang fully charge tu…

Tinggi gark budak comel nie main lompat2…….ngan seluar tracksuit and anak baju dia jer….takde kerja sungguh!

harap2….mak mertua tak terkejut tengok piccas bakal menantu main lompat2 yerk….hik hik hik hik hik…..don’t worry ! saya still GADIS MELAYU TERAKHIR LAGI..auw