>sessi testing baju sekolah..ngeh ngeh ngeh ngeh……teruja nyer ler kan nengok anak ngan baju sekolah waima baju sekolah tadika jer pun….ahaks!

haish…..senang ke idak budak kecik nie nak bangun pagi2 …mandi and bersiap pergi school yerk? harap2 senang ler….tp kalau ikut peel mama dia….mmg liat sikit nak bangun pagi dulu2 time pergi sekolah…mak aku dah jerit 44x baru ler gerak bangun masuk dlm bilik air……

Btw…..Isnin and Selasa aku cuti.  Nak hantar dia pergi school…..nak tengok keadaan dia……. And ingat tahun nie start nak ambil P1W1…masuk pukul 8.30 …..aku sendiri nak hantar dia pergi school and siapkan dia….baru rasa puas hati…….nampak nyer kena bincang dulu ngan boss camner…

ada budak teruja ngan kasut sekolah dia…sampai nak tanggalkan tag harga tu pun guna gigi..
.

.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.

Advertisements