>pagi2 jumaat dengan semangat nak menyambut tahun baru…kami dua beranak kelapak kelepung kat dapur buat projek kek coklat…and ini ler hasilnya..
.

.
.
.
.
.
.
.
.
.

lama dah tak buat kek coklat….resepi pun ingat2 lupa dah…..last2 mengcopy paste resepi dari internet jer…..

fuh….gebu kan………………….
and setelah di toping dgn coklat and coklat rice……
.

.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
Bismillahirahmannirahim..
Allahumma Bariklana…Fima…Rozaktana..Wakina…Azabannar…
Amin
jemput semua.

hantar barang seslice dua ke rumah mak mertua aku…..dia leh ckp aku beli kek kat secret resepi…keh keh keh..kembang vontot aku menahan bangga….ahak!……standard kek secret resepi rupanya kek coklat aku nie…auw!…..lepas nie terus bukak kedai kek ler gamaknya….ha ha ha ha ha…