>Hasil shoppingan kami……

2 pasang baju uniform tadika kemas.  Beli kat Nan Yuan lama depan Publik Bank

Beg barbie…ha ha ha..harus ler Barbie kan…..kalau ikut anak dara tu…dia tunjuk beg Ben10..tp mana boleh..gegirl kenalah beg Barbie…maka berlaku ler pujuk memujuk…..utk yakinkan dia ambil beg barbie nie…
Btw…..Batrice request beg tarik……alahai…sumer size besar beg dari dia…tak sesuai….lagipun baru masuk sekolah tadika….nanti kot sekolah rendah…baru ler boleh beg tarik tu…tak sesuai arrrrr

2 pasang kasut sekolah sekali ngan kapur kasut lagi…sure stok utk setahun kapur kasut tu…..bebudak tadika kasut bukan kotor sangat pun kan…..

2 pasang tracksuit and 2 helai baju singlet….yelah….if pakai baju singlet tu…he he he..teringat plak dulu2 time sekolah…..WAJIB pakai singlet….@ simis.  Kalau tak sure kena denda punya….

Stationary dia……still concept princess….ha ha ha..kuasa VETO di tangan mama nya ..

baru ku tahu………..begini rupa nya perasaan teruja nak hantar anak pergi sekolah…tu baru sekolah TADIKA…kot sekolah rendah nanti…ntah mcm mana plak keterujaan aku nie kan….