>

yeeeeeeaaahhh…..today is the 1st day in 2011…..
apa kami buat malam tadi?
hurm………..batrice nyenyak tido tak hengat dunia kepenatan shopping di siang hari nya…
emaknya…update blog and fb…sambil dok tertinjau2 kat celah cermin kengkonon nak tengok bunga api…..bunyi ada…bayang bunga api nyer tak nampak2…

papa……hurm…..dia keluar ngan member2 ngeteh ntah kat mana…..konon katanya gi snooker…yolah tu snooker…sure melepak ngan kawan2 dia ler tu..nak2 si Ashraf ada balik kluang…

takpe……sedar diri dah tua….so, tak yah ler nak sambut new year tu mcm orang muda yerk…ha ha ha…..yang penting tahun baru itu akan tetap hadir setiap tahun sehingga lah aku menutup mata kelak…..