>

ada ke yg tak pernah main bowling? he he he..sapa? …..baik ngaku! ha ha ha……yelah yelah yelah…aku ngaku……b4 nie mmg tak pernah main bowling…tak pernah jejak kaki ke bowling centre or what so ever…tak pernah pegang pun bola tu…x tahu pun term2 yang di guna pakai…ha ha ha….kelakar kan…korang nak gelak? sila ler gelak…pengakuan berani mati utk penutup tahun 2010 nie…….

Tapi…………….22/12/2010…pecah rekod ok……utk pertama kalinya aku join main bowling nie. Perasaan…excited gilerrrr……….sanggup ambil cuti on that day semata2 nak join group2 PERSIAP (persatuan isteri2 pegawai penjara) main bowling.  Ini ler muka2 ahli group bowling PERSIAP yg join that day……sumer dah pro2 dah…..

coz’ aku cuti….so, sengaja bawa Batrice temankan aku sekali. Seronok ler dia…even takde geng…tp ada kakak 2 org yang rajin melayan….makanya….aku dpt main ngan aman tenteramnya…….sibuk2 gark dia nak membaling bola tu ke lane…tp mana ler larat daya usaha budak kecik tu kan…so….dia sangat excited layan bola yang keluar balik tu..ngeh ngeh ngeh…apa ke benda ler namanya yerk.

Bayar rm20 – main 4 game tp siap dpt 1 beg yang di isi dgn towel, mineral water and biskut 2 bungkus. Ok ler tu kan…coz’ ada gark beli hadiah utk tempat 1-3…just suka2 jer pun.

Haaa…point aku….alahai…..biasalah…org 1st time pegang bola bowling…1st time lempar bola tu..makanya jangan ler di harap point tu meletup2 ala pemain pro yang main kan…….

1 game – 98
2 game – 78
3 game – 89
and 
last game – 80.

Amacam….? ok tak…..ada gark 2 kali straigh….(betul ker term yg aku guna nie)
ok ler kot…kan kan kan…ha ha ha ha…

See…..mmg aku dpt main ngan aman damainya…tanpa gangguan…..si kecik nie ada tukang layan.  Siap bernyanyi berjoget bagai ngan kak wanie & kak nurul dia.

dah penat main……isi minyak dulu. Lepas tu sambung lagi…
Seronok errrkkk rupanya main bowling nie………ingat lepas nie boleh ler ajak laling hubby aku main time boring2 tu kan…..nanti adik aku balik pun nak ajak dia main bowling gark lr…..tak jakun dah…ha ha ha ha…

Next week….diaorg ajak main lagi…yeehaaaaa.