>cik puan amy kita dah boring dah ngan layout lama dia….so, dia saja2 bagi we’ll pening2 suruh pilihkan new layout utk rumah dia.  Almaklum – 2011 pun tinggal berapa hari jer kan……tahun baru, rumah baru, cat baru…wah gitewwww!

Ada 6 theme yg boleh di pilih….sumer pun comel2 belaka……..tp dlm banyak2….aku pilih VENAYARD GLOW  utk cat rumah ko bagi memulakan tahun 2011 nie amy.

Sebab apa?

Sebab ………………….

1) Nampak klasik dengan kaler dark brown nyer tu……
2) aku suka header dia coz’ satu pemandangan yg amat cun……………ngan kaler hijau nyer, ngan pokok mati nya….and ngan cahaya keemasan yang mengambarkan betapa indahnya kehidupan yang kita akan lalui. chewahhh……………..
3) and yang penting……mata  aku mmg terus tertarik ngan layout tu……… Maybe coz’ combination colour dia kot yg buat aku terus tertarikh.

ok…..DONE. and now aku  nak tag kepada 3 org.

1) Zuera
2) Dunia Mayaku
and
3) Akiratoriza (Wawit)