>

about PERFUME nie….aku takde ler fanatik sangat sampai every month nak membeli 1 or siap buat collection lagi……at least once a year tu..INSYA ALLAH aku beli or bila perfume dah habis kering kontang….bukan murah wei…..mahal harga ratus2 gitewwww………..tak termampu ler kan nak up stok every month or buat collection.  Tp kadang2 tu terjebak gark membeli….tu pun bila my laling hubby I belanja….nak keluar duit sendiri beli perfume harga mahal2 nie….cam tak tergamak plak.  Wah gitewwww

Tp serius…once try bau FLORA by GUCCI nie terus aku jatuhhh chenta pandang pertama gitewww……..WANGIII and SOFT giler bau dia……………..aku nie jenis kalau beli perfume suka bau yg FRESH2 jer…b4 nie pakai ROMANCE by RALPH LAUREN or  BE DELICOUS by DKNY. Bau fresh giler sampai stok rasa nak geget2 tangan sendiri…..ha ha ha …over di situ.

Flora Perfume by Gucci, Inspired by the iconic gucci scarf , this is a light hearted and young spirted floral fragrance for women. Top notes include citruses and peony, the heart is a gorgeous bouquet of rose and osmanthus. Base notes are patchouli and sandalwood. This frargance is the second under the creative supervision of gucci’s creative director frida giannini.

berapa erk harga pasaran sekarang utk Flora by Gucci nie…..? terlupa nak survey harga plak…