>

ha ha ha…amacam, cute tak? ngeh ngeh ngeh……. pikir 44x aku nak join memandangkan aku nie bukan ler cute pun…so..nak tak nak…ambil gambar buat muka ala2 cute…harap menepati syarat2 contest tersebut yerk Elly.

and
” saya suka blog elly@suely sebab, takde sebab untuk saya tak suka.  Sebabnya kerana saya suka lah.  He he he..sorry elly, bab nak bodek mmg aku tak reti….tp mma aku suka masuk blog ko.  Walaupun kadang2 tak tinggalkan jejak…tp aku akan tetap masuk bila ko update citer2 terbaru ko.”