>……bila dah start boring tu, mula ler tangan gatal godek2 apa yg patut kan………….maka, jadi ler camnie.

meriah tak….he he he….main ambil dari blogspot nyer template jer pun.  Malas nak google sumber lain.  Then kasi tukar cat rumah tu…nampak ler “meriah” sikit.

*** B/band tertinggal…makanya sepi ler aku tak dpt nak BW kat rumah korang.  Takpe…slow aku gi erk…coz’ dpt menumpang kasih kat pc “someone” nie… sambil layan buat HRMIS yang line cam siput nie…adoi lerrrr.