>ingat lagi entry cun babe kaler oren lagi pasal aku beli kaftan online.
Ingat tak nie?………he he he..kalau tak ingat…sila ler selak2 entry yg aku dah link kan kat atas tu yerk.

and tadaaaa……….hari nie aku nak tayang pic aku pakai kaftan tu…
.

.
.
.
.
.
.
.
.
.

amacam ….cun tak? if korang kata cun, aku ingat nak sambar lagi barang sehelai dua jenis kaftan cam nie…tp kaler lain2 arrr kan…..pattern pun lain2 arrr kan…

hurm…..agak selesa…or maybe coz’ kaftan nie labuh….so, jalan pun ala2 ayu jelita mengatur langkah ler kan.  Btw…selalu aku kalau beli dress labuh ke apa…mmg ngam2 ho jer lah…just nice jer labuhnya…tp this kaftan….sangat2 labuh ok…aku yg tinggi 162 cm nie pun meleret2 kat jalan…kena angkat lagi…so, if korang yg ala2 comel dari aku tahap ketinggiannya…mmg nak kena potong banyak ler….tp i tell u…sangat2 selesa.  Cuma if dalam keadaan cuaca panas………..agak terseksa gark ler…coz’ berlengas2 bagai kan…….tp kalau majlis dalam hall/dewan….ada aircond ……….mmg besttttt.