>hari nie ambil half day coz’ nak tengok anak buah baru tu…..so, while aku takde nie…korang layan ler gambar2 hasil tangkapan anak dara aku guna h/phone mama dia…..yerk

*** tu dia….photog kemain lagi nyakat nenek. Syok dia tengok mak tok dia melatah….***
*** rumah kawan icha…..ha ha ha ha…rumah jiran mak aku ***

*** wedges mama……..seni tak seni ler kan ***

*** si merah berlatarkan si hijau….kreatif idea ***

*** calar di kereta tok ayah ***

*** jalan keluar rumah mak tok ***

*** nampak tak mak tok saya? ***

***mama and cik dilla…..geng ronda naik motor tiga org mama time muda2 belia dulu ***

*** my mak tok….ho ho ho. Close up gitewww ***

*** mama saya sedang cuba snap gambar saya…u snap i snap ***

** * …hurm, motif? ***

*** my mum and bubur kacang. Yummy yummy ………***

** * i snap u snap versi bersama mak tok plak ***

he he he……….tu jer dulu buat petang nie yerk…………next time Batrice practice lagi ok…………practice make perfect….hollah!

btw………….happy holiday…..esok and lusa cuti kan………………….muaaahhhh

*** semua gambar adalah hasil tembakan my Lil Pinky.