>

salam pagi jumaat korang…..he he he……sorry yerk…semalam tak sempat nak tinggal jejak kat blog korang……jangan kata blog korang aku tak sempat nak menyinggah..kat blog sendiri pun tak ada masa….sempat up entry ringkas adik ipar aku selamat  bersalin jer …..lepas tu terus sign out……banyaaakkkkkkk kerja lerr………even boss takde….tp ada kerja yg perlu di selesaikan jugak semalam……..

haish…………sakit jiwa betul aku buat HRMIS semalam…………….dari pagi sampai ke petang…..makan pun tak sempat tau….sadis tak sadis ler…..tp nak buat macam mana…kena gark buat walaupun line cam siput….siput pun aku rasa laju……….lagi haru bila time nak print……..keluar bahasa ntah apa2 plak….adoi ler……..virus ker apa? tensen jer aku………

Btw…………ahad lepas, after beli barang2 rumah…………terus ke Batu Pahat…………..saja jalan2 cuci mata sambil survey2 apa yang patut……masih dalam step survey menyurvey lagi…he  he he….progress pembelian rumah aku tu still masih perlu tunggu masa yang lama lagi……………step penukaran nama owner 1st ke 2nd owner still dlm proses….aku nie kira owner ke-3…………..so, tak tahu ler sempat ke tak sempat beraya tahun depan kat rumah baru………..

takpe…..tutup citer pasal rumah tu dulu yerk….bila step penukaran nama tu selesai…aku update yerk…
Amacam……..cun tak set princess kat atas tu………….giler aaarr kalau ada yg kata tak cun…….aku tengok pun rasa cam nak bawa balik time2 tu gark…………..adoi lerr…sweet giler….mmg sangat2 sesuai utk bilik anak dara tu…………..masuk set nie…pastu dinding tu kasi cat kaler pink or purple….sure sweet jer kan bilik tu nampak……..sarungkan plak bedsheet princess…wallah……..mau bukan batrice yang tido bilik dia….mama dia yg tido situ…..alahai…..

tp tu ler……..takde rezeki….sumer set dah sold out………and tak re-stock balik……………makcik keciwaaaaaaaaa…………………..aku ayat ler sales girl tu kot2 ramai yg tanya, suruh ler order ngan kilang lagi….tp adik tu ckp…..dah tanya …tp mmg kilang tak keluarkan lagi….wwaaaa……….naper ler ko kejam yerk…….bila set camtu cun…boleh plak ko stop production…………plz plz plz………re-stok ler balik

1 set tu harga dlm rm2k…………..kira murah ler kannn kannn kann….

tp bila aku tanya anak dara aku..nak tak set princess tu….dia tak mau…coz’ dia dah syok naik turun set car ler plak…………huwaaa……..ko mmg tak memahami hati nurani mama ko tau!