>sampai2 rumah pengantin……rupa2nya geng lelain tak sampai lagi..takpe….leh lama sikit mengadap pengantin kat bilik kan…..

Tema : Biru turquise….sangatttttt cantik ok…the pelamin.  Btw…mak andam yang sama masa solekkan aku 7 tahun lepas…….but now…sumer dah up to date……..dulu2 mana nak merasa pelamin cam nie….time aku, pelamin aku tu dah kira top ler……now…org dah tak pandang dah…….cantikkannn

me with Dayani, the queen of the day.  Cantikkan…org putih..pakai kaler biru + hitam camtu….naik seri pengantin. Btw….Dayani nie ex-schoolmate masa aku sekolah menengah…cuma tak sekelas jer…..

the hantaran yg di gubah by herself.  Simple but nice…tak yah nak semak2 bagai….simple cam nie lagi comel ..

and taraaa……………………pengantin lelaki dah tiba.  So, cam biasa lah kan…org johor nie banyak tol nyer…pengantin lelaki plak dari Kedah. Kira nyer nie tol yg ntah ke berapa ntah…….bebudak pakat duduk kat pelamin minta tol….so…..anak dara aku pun menyelit sama…wah..jgn main2 oo….sorang RM2 dpt tu…..
ko kira ler berapa budak yg ada kat situ…bengkok pengantin lelaki.

ini ler raja sehari nya.. Firdaus…orang kedah…..

and….the queen kemain senyum lebar nampak gigi nunggu cik abg lepas dpt duduk kerusi sebelah…

akhirnya…..duduh berdua di singgahsana indah…wallah!….nice kan combination kaler dia…i likeeeee

bila pengantin dah puas duduk kat pelamin…then pergi acara makan beradap plak…we’ll ambil kesempatan feeling kat atas pelamin.  Bila lagi nak merasa duduk kerusi camtu kan….atas pelamin cantik plak tu…..

sumer tu ex-schoolmate aku…even tak satu kelas pun….tp alhamdulillah..kat sekolah still bertegur sapa jugak…and now, bila dah sumer ada anak….dgn khidmat FB…dapat contact balik.

si anak dara cilik plak nak posing2 atas pelamin

dan…………….kengkawan bertambah lagi yang datang……..makin havoc ler……nasib baik ler aku pergi berdua ngan batrice jer…so, nak duduk berapa lama kat rumah pengantin ngan kengkawan pun momantai lerrr…takde sapa nak marah…..kot2 ada laling hubby aku..mau lepas makan, jumpa pengantin terus balik.  So, di nasihatkan…ko2 korang nak pergi majlis kawen kengkawan korang and nak berlama2an bergossipan ngan diorg…sila ler pergi sendiri if laling hubby ko jenis tak sporting nak tunggu cam laling hubby aku yerk…but, if laling hubby korang ok jer nak tunggu korang…takde hal punya…..and mostly..kengkawan yg dpt tunggu hingga majlis habis..sumer datang ngan anak2 saja…….ha ha ha ha

both are my ex-classmate since form 1 lagi…..ita & alyna. Almost 10 tahun gark tak jumpa depa nie…

the two princess name Icha…ha ha ha ha..sorang Batrisya sorang lagi Alisya……(correct me if wrong erk Ita…)

see…hingga titisan masa2 terakhir pun kitaorg still ada……..time nie pengantin buat shoot outdoor……sana sini hijau….nice utk outdoor shooting…tak yah gi jejauh….tumpang kat halaman rumah jiran2 pun dah cukup.

last pic b4 sesorg minta diri utk beredar…jam pun dah almost 3 lebih time nie……

and……pic terakhir bersama pengantin…

also the lil princess pun nak berposing ngan pengantin…

for both Yani & Firdaus……..moga rumahtangga kalian berkekalan hingga ke akhir hayat.  Di kurniakan cahayamata yang soleh dan solehah. Amin…….thanks jemput aku yerk.