>

…hurm, kata next year nak cuti2 ke luar negara kan…makanya haru aku check nama kot2 dalam senarai hitam imegresen kan…….buat nyer ada…mau nangis tak berlagu aku tak dpt nak cuti2 luar negara….

masukkan ic no korang…then tunggu ler pengumuman result dia keluar yerk……jeng jeng jeng jegn
.
.
.
..
.
.
.
.
.
.
.

syukurrrr……..nama aku takde dlm senarai hitam. Wah…..boleh ler cuti2 ke sana ngan gembira nya…….

tahu tak sebab apa aku check kot2 nama tu ada dlm senarai hitam imegresen? bukan apa……dulu belajar buat pinjaman PTPTN…tp lepas tu…..bila dah kerja nie…byar pun kekadang bayar ke kekadang tak…ikut kemampuan tiap2 bulan….hu hu hu..camne nak habis…perjanjian 10 tahun…boleh jadi berpuluh2 tahun gamaknyer….

next year aku buat potongan gaji terus ler…senang.!