>muka budak poyo….he he he…..di paksa mama dia snap gambar dia dgn hasil tangan keras dia……suka hati ko ler nak oit.! she is big GURL now….cepatnyer masa berlalu…….hu hu hu

nak ke tengok hasil tangan keras si Batrice nie…he he he…
.

.
.
.

buat besan ku…jgn ko reject plak yerk bila tengok hasil tangan bakal menantu ko nie…..

tp kira ok ler…..boleh di banggakan lah jugak kan..walaupun sekadar coretan abstrak gitew.  Wah…abstrak ko………

*** bulat-bulat ***
*** larik-larik ***
*** takde motif….keh keh keh***

kira ok ler kan…coz’ dia pun bukan pergi school pun…..kalau nak di bandingkan ngan bebudak yg pergi school…mmg tak terbanding ler…..jauh sangat prestasinyer……..tp alhamdulillah…walaupun dia tak pergi school…berkat tunjuk ajar nenek dia, mama dia,  makcu dia…and org di sekeliling dia……ABC – dia dah kenal & hafal sampai habis.  Cuma tak reti nak tulis jer lagi…1 – 10 – lancar dlm both BM and BI….alif ba ta – pun alhamdulillah…makin byk yg dia hafal…mengira pun dah cekap…….dah tahu 3 tu berapa…..mcm mana bentuknya………aku cukup berbangga ngan Batrice walaupun dia belajar secara tak langsung…belajar main2…he he he he
Next year insya allah pergi school……pergi school KEMAS jer kot……..tengok ler mcm mana nanti.