>yess……..mai2 rapat cik akak cik adik…makcik pun boleh…..kalau nak rapat…takde hal punya.  Hari nie i nak share RAHSIA besar…..ha ha ha….besar cam tuan punya rumah nie gark…

Wokeh…be serious…..aku nie, kadang2 teringin nak pakai tudung syria and selendang mcm korang2 pakai…nampak cantik terletak jer…….tp masalahnya…muka bulat macam aku nie…mmg tak sesuai sungguh pakai tudung syria tu……sejibik sejibun cam buah tembikai dah jadi nyer…….bulat gedabak giteww….almaklum…org lain muka size S aku nyer muka dah tahap size L nak ke XL nie….hu hu hu…tension di situ……ada tak krim2 nak melangsingkan pipi…bak mai habaq kat aku…nak gark aku try…nak kasi pipi tu bak pauh di layang….dagu tirus bak seludang..(ek…betul ke perumpaan aku nie, bantai jer lah labuuuuuu)

tak caya………….meh aku tunjuk bukti……………

kan kan kan….tak sesuai ok…………..rasa tak confident jer nak keluar ngan gaya tudung cam nie…cam terserkup kepala aku….tetiba telinga pun hilang fungsi nya…ha ha ha ha…..

So…..now aku dpt solution…..coz’ kat pasaran sekarang…..ada inner ala2 syria tp ada awning…..bukan ler awning cam biasa tu………small awning ok……just nice kalau pakai…..and……semalam….aku telah merembat 4 kaler dgn hati yang gumbira…cam nak lompat2 jer time jumpa awning nie kat kedai Pesona Trisya tu…….lama sudah aku mencari…..

Tu dia…meriah kan kaler dia….b4 nie aku ada 1 kaler hitam….beli thru Viruspadu……..tp agak mahal ler…..lagi pun jenama Ogy Ahmad Daud….tak kisah……kira tu permulaan aku jatuh cinta dengan awning jenis nie….kalau tak…jgn kata pandang….nampak bayang pun aku buat tak nampak……..

Quality kain sangat2 best…….sejuk and ringan.  Kain dia mcm kain baju yang korang pakai buat inner tu…..tak nipis….tak tebal..just nice jer….and yang penting stretchable…….mmg puas hati ler….wah…giler erkk aku promo.  Bukan apa……..aku nie kalau dah berkenan and rasa puas hati ngan sesuatu barang tu…mmg sure aku baekkkkk punya promo….kalau yang ala2 tu…hurm….lu pikir ler sendiri……nak promo kat orang pun tak sampai hati………
So, hasilnya……meh aku tunjuk kat korang………….

auw…………..takde ler nampak bualt sangat kan muka tu…walaupun mmg dah sedia bulat……..at least dia terbentuk sikit………..and sedap sikit mata memandang……..dan yg penting…………aku rasa selesa dan tak rasa mcm kepala tu terserkup …..rasa ketat…..sangat2 selesa wei…….(*** sila abaikan muka aku yg berminyak berlemuih tu yerk….tak dan nak cuci muka balik dari office……excited nak tunjuk kat korang nie)

final result…………lepas tu boleh ler mix kan ngan tudung2 syria yang ada……….just sarungkan jer cam biasa……nak max ngan selendang pun boleh…takde masalah punya. So lepas nie……sila ler cari inner yg mcm nie yerk……tapi be careful yerk…coz’ aku pernah beli online…..jenis awning mcm nie jugak….tp masya allah…kain nyer tebal and sangat2 tak selesa….ketat plak tu….aku kena gunting sikit kat belakang tu nak bagi muat pakai…tu pun still tak selesa…rasa telinga tertutup plak…jd pekak…hu hu hu…and…awning dia ada span nipis….so, akan nampak tebal bila pakai……sorry yerk…yg tu mmg aku tak rekomen kat korang….tp kalau korang ada…and selesa pakai….just teruskan jer lah…….