>…berchentaaa betul ler nak upload gambar hari nie…jenuh menunggu.

Wokeh….citer minggu nie.  Ahad punya citer dah lepas kan….so, kita back to the future…keh keh keh keh…citer hari Sabtu. Awal2 pagi lagi MIL aku dah called info yg budak kecik comot nie ada kat rumah dia…..tu tanda suruh datang ler tu….apa2 pun…..pergi b/fast dulu kat Kluang Railway……then….kebetulan aku pun nak keluar mencari hadiah utk kawan2 aku tu kan……habis b/fast……yg lelaki sila balik rumah yerk…maka berjalan2 dah bershopping ler para wanita2 yang ada……aku, ipar aku and MIL aku….di sertai oleh 3 orang budak comot…..hu hu hu hu

*** lil akib yg tak reti dok diam2……..***

Tobat keluar shopping ngan budak berdua nie…i mean si Yaya & Batrice.  Bila ada geng…..makanya peel sesorang pun menjadi2….lari sana, nyorok sini…adoi ler……fening2……tp takpe….nama pun bebudak kan…maka tahap KESABARAN mama ko hari tu mmg berada di tahap tertinggi ler……
sempat shopping baju gown sedondon utk anak dara dua orang nie.  12/12 majlis kawen sepupu hubby aku ngan tema PURPLE…then at same day gark….majlis officemate aku SHIDAH ngan tema putih merah.  Aku pening dah nie nak ngikut tema mana……..

christmas pun dah dekat….mana2 pergi shopping complex sure ada deco2 ala2 christmas nie kan…ada snowman….ada christmas tree…….lepas shopping kat GF Kluang Parade tu…ada gark ler ala2 mini christmas deco……kengkonon nak ler posing2 kat situ kan…….maka terjadilah kejadian yang tak di ingini.

Sedang syok “menyetting” budak berdua nie utk pose….si dia peluk si dia…amik ko…dua2 tergolek ke belakang….adoi ler….sempat gelakkan anak sendiri jatuh ler…tp lepas tu…..kelam kabut terpa anak memasing…alahai…salah setting rupanya……yg dia tarik si dia…si dia pun tarik dia..makanya…jadi ler incident yg tak di ingini tu………nasib ler…pagari mini tu bukan jenis permukaan dia tajam2….jenis bulat…..so, tak ler sakit sangat……sakit tu tetap ler sakit…tp at least benda tu tak tajam.

nie setelah kejadian x di ingini tu berlaku…larat lagi suruh posing walaupun muka dua2 dah muka takde mood……ha ha ha! sempat lagi Batrice buat sign PEACE…….Yaya mmg mood dah kedaung dah tu…

Btw….dua2 umur lebih kurang jer…Batrice akhir bulan Januari while Yaya pula awal bulan May….tp dari segi size….Yaya semangat sikit dari Batrice……anak dara ku nie harap memanjang jer……tp takpe…dah cukup syukur bila dia sihat wal’afiat.

Bila mood ok sikit……aku suruh Batrice posing ngan mr. Snowman tu…..he he he..jadi ler kan nampak senyum sikit dia tu……lepas tu cepat2 lari coz’ ada uncle yg tukang jg tu bebel2……ha ha ha..ada aku kesah…..sentuh jer…bukan anak aku pergi carik2 mr. Snow man tu…apa daaaa

Mai nak tayang gown yg beli sedondon utk Batrice and Yaya….terlupa plak nak belikan utk Soffiyya…kalau tak complete anak2 dara cucu Pak Ali bergown sedondon kaler dark purple hari tersebut nanti.

Bila dah dua2 sarung gown tu……memasing buat tarian gelek…keh keh keh…kemain lagi dua org tu berjoget dgr lagu dari WonderGirl…..feveret song depa nie…

special pose utk korang dari bakal gimnas negara….ha haha…….posing terbalik! Boleh gitewwwww.