>

Ultraman…….kot2 ler ada nak keluar product UltraGirl..sure ada skirt pendek kan…..

and…..sapa kata ultraman utk boy jer……..!

anak dara aku pun hantu Ultraman gark…cuma mama papa dia malas nak melayan dia beli ultraman bebanyak……..cukup ler 1-2 jer…..beli bebanyak pun nanti buat sepah jer…coz’ minah kecik nie kalau main…..habis satu rumah dia sepahkan…..terselit sana terselit sini…..belikan 1-2 yg size besar sikit…selamat…senang nak cari…mama ko mmg suka mempermudahkan kerja……

aksi ganas raksasa memukul ultraman……..awat ler ultraman pasrah menyerah tak bertindak yerk? …..
gitew ler kekdah nyer kalau dia yg main…dia jadi raksasa buli ultraman.

….tp aksi lagi melampau bila raksasa menjilat ultraman…nak merasa apakah perisa sebenar si ultraman nie……poyo erk…. haish!

tengah dok survey2 set menan piano & microfon yg mcam kak mimi belikan utk Emily…cari kat kluang tak jumpa ler……..tengok ler nanti….try tengok kat JJ Tebrau…kot2 kat sana ada.