>

baru jer rasanya tengahari semalam (jumaat) baca kat blog si Elly yang $$$ akaun nuffnang dia berkurang.

tak sangka plak benda yang sama jadi kat aku……

petang around pukul 3 aku check earning aku selepas di cash out RM5.50..……sekali mlm tadi (9.10 pm) click sekali lagi acc nuffnang….tinggal RM3.50…..huwaaa..mana perginyer tu!

kalau elly hilang almost RM7 aku plak hilang RM2

korang sure cakap…eleh! RM2 pun nak kecoh ker? excuse me…untuk dapatkan RM2 bagi blog picisan macam aku nie bukan perkara senang ok…..sehari 3 entry aku buat pun belum tentu UV yang datang baca blog aku nie cecah 400 – 500 orang…paling ramai pun dekat2 200 UV jer…..

Lain ler korang yg UV sehari jer dah almost 500 – 1K….mmg tak heran punya hilang RM2 dari account nuffnang korang tu……

takkan ler masalah teknikal plak…coz’ rasanya pengiraan tu guna sistem kan..lain ler manual…hu hu hu…