>

bersambung citer2 sekitar Family Day hari tu….hurm…korang baca ke citer family day tu…takde orang komen pun…sedih aku…tp takpe…..walaupun korang tak nak komen apa2 dlm entry tu…aku tetap nak update sambungan nyer……at least boleh buat kenang2an bila Batrice besar nanti.  

B4 nie kan dah citer yang Batrice menang acara bawa bola pingpong dlm sudu kan…..wah! bangga ok…..1st time anak aku join acara2 sukan nie…menang plak tu…..tak sabar nak tunggu dia masuk sekolah plak…then, nak tunggu akhir tahun bila sekolah dia buat Sport Day ke apa……

kemain lagi dia berlari nak dpt kan hadiah dia tu………..siap bagi kata2 ucapan ko…! ha ha ha….tu mama dia tokok tambah erk…

 senyum panjang hah pegang hadiah…..penuh cekedis dlm tu

 see…..punya ler sayang ngan hadiah dia…..siap peluk rapat2 ok

then….sampai pengumuman mama dia punya hadiah pun…dia sapu pergi ambil sekali mewakili mama 

dia….aku menang acara apa? korang selak sendiri ler entry GAMES yang aku join tu yerk.

and…….again….ambil hadiah utk mama dia bg acara berkumpulan.  meriah kumpul hadiah ok

dan tak lupa…..my MIL pun dpt hadiah istimewa acara teka barang dlm kotak. 

dan….selain hadiah….bebudak pun dpt goddies bag….bertambah2 ler cekedis yang ada tu.  Larat ke nak menghabiskan.
orang nie….tak menang apa2 pun….tp over bergambar ngan hadiah2 orang lain…ceh!….

hah…nie baru betul…tuan punya hadiah pun interframe sekali.  

Seronok sangat2….byk kenangan manis terutama kenangan 1st time Batrice join acara sukan2 macam nie…..aku memula tak confident jer dia nak join….tp bila tengok kawan2 dia pun excited…dia bertambah2 excited….and sangat membangga kan bila dia faham mcm mana nak main game yg dia sertai tu…….bola tu jatuh pun dia takde ler nak nangis or lari keluar padang kan……gigih mengutip balik bola tu and lari ke garisan penamat…bravo my lil princess….mama bangga ngan awak.  Sayang mama tak sempat nak rakam video awak…kalau tak lagi ler bermakna kenangan tersebut…..takpelah…..ada gambar pun dah cukup syukur dah.