>merajuk punya pasal.terus cash out earning yang tak seberapa dengan harapan nuffnang bersimpati tengok account aku yang dah ZERO tu…mana tahu kan……..he he he he

and alhamdulillah…….sejak mendaftar dgn nuffnang…3x dah cash out…and total sumer baru RM416.76. Jadi ler kan…dari tak dpt apa2……….orang lain ribu riban dapat….aku dpt RM400 nie pun dah cukup syukur.  Bukan buat apa pun…nama pun suka2 jer berblogging nie…

tp kalau nuffnang baik hati nak bagi lebih2 pun takpe……..aku terima dgn REDHA.  Orang kata REZEKI JANGAN DI TOLAK, MUSUH JANGAN DI CARI.  betul tak?

*** jgn jeles……JOHOR cuti lagi hari nie. Sempena Keputeraan Sultan.