>sempat lagi kan…………SALAM AIDIL ADHA.

this year………..aidil adha kami sangat2 lah membosankan. Supposed balik ke Tenggaroh tp di sebabkan hari Selasa tu pun aku still kerja and laling hubby aku sampai rumah dah almost pukul 7 pm…….makanya jiwa aku adalah KACAU..hu hu hu..sikit2 sentap erkk………so, tak jadi balik Tenggaroh…….

Pagi raya……..bangun and bersiap2……..while laling hubby aku pergi sembahyang raya aku ngan Batrice makan biskut makmur jer kat rumah…….hu hu hu…sedih ok…dah lah tak masak2……pastu tak pergi rumah MIL aku plak tu…kalau tak…merasa gark ler pepagi raya tu makan ketupat, makan rendang kan…..dah rupa beraya di perantauan jer……..sedih tau!

tp raya tetap raya kan………….makanya…kena lah senyum lebih2…..yang penting anak dara aku happy.  Tengahari sikit baru ler gerak ke Kulai rumah makcik aku….coz’ sumer adik beradik mak aku berkumpul kat sana. Ada acara bakar sate and makan2.  Tp sayang………camera tinggal kat rumah plak…makanya..no gambar2 while we’ll sumer mencekik sate yang panas di bakar time tu jugak.  Yes…makcik ai mmg terror buat sate…….so, kot2 ler ada yang nak order sate tu..boleh ler contact aku yerk….tp area kulai – simpang rengam – kluang and johor jer lah yerk…..di luar kawasan liputan….tak dpt ler nak menolong nya.
Niat ayah aku nak beri korban pun tak kesampaian…coz’ RM nya tak mencukupi.  Tapi takpe…….insya allah, next year lah yerk ayah…mana tahu rezeki 2 org cucu baru tu. Boleh buatkan akikah sekali nanti.
Itu saja lah cerita raya aidil adha kami tahun nie.