>

Skandal bekas DYMM Permaisuri Agong, Cik Puan Besar Selangor Datuk Amar Siti Aishah binti Dato Seri Abdul Rahman dikatakan terbongkar apabila uncle Seeker, seseorang yang menggelarkan dirinya sebagai ‘pencari hantu’ sebelum ini, namun penipuannya terbongkar apabila semua bukti kewujudan hantu yang didakwanya hanyalah rekaannya sendiri.

*** masih cantik seperti dulu ***

Uncle Seekers di dalam blognya mendedahkan tentang hubungan rapatnya dengan bekas permaisuri agong. Uncle seeker juga mendedahkan bahawa bekas permaisuri tergila-gilakannya, malah sering kali menelefonnya pada setiap malam. Uncle Seekers juga mendakwa di dalam tulisannya bahawa bekas permaisuri agong selalu mencium tangan dan pipinya. Di bawah ini beberapa gambar uncle seekers dan mantan permaisuri agong yang diambil dari blognya.

hurmm………..NO COMMENT pasal citer nie.  Aku dah baca dah dari PART 1 – PART 6.  Rasanya macam ada SOMETHING yang tak kena di situ. Apa2 pun….Cik Puan Besar Siti Aishah pun manusia biasa macam kita.  Punya hati dan perasaan…cuma yang aku tak setuju bila kisah cinta mcm nie di perbesarkan utk tatapan umum.  Seperti membuka pekung di dada…..
if korang minat nak baca, boleh click kisah CINTA SYYHH nie