>salam korang………..maaf lah yerk..tak sempat nak menjenggah korang….
aku terperap sehingga hari jumaat nie
berkursus di Maktab Penjara, Kajang.

haihsssss…………boring wei.
dah ler transport takde
class sampai petang jer……jauh plak tu
nak cari makan malam kena pergi bandar Kajang……call teksi.
nasib baik teksi boleh masuk….kalau tak, mau aku menapak ngan geng2 aku gi keluar.

hurm…..apa ler xtvt petang nie..
harus lepas class we’ll call teksi gi bandar Kajang lagi…..
cari makan…….
adoiiii lerrr………..tekanan sungguh ler.

korang rajin2 yerk jengah blog aku nie.
ada masa malam2 aku ronda blog korang plak
time office hour mmg tak sempat ler….

for those yang tanya pasal assignment churp2 tu…
ada masa aku buat tutorialnyer k
tp rasanyer lepas habis kursus lah erk
korang ok kan

hissh…..rindu nyer ngan Batrice