>

hari Sabtu..iklan Nesvita Calciplus nie dok menari2 kat ruangan nuffnang aku……ank bagi BE ke apa…..? tp kejap ada kejap takde ler….

and kebetulan……..pagi tu, Batrice breakfast minum nesvita aku.  Beria2 dia nak minum susu mama dia nie…buatkan ler secawan…..habis ko…..sedapa katanya.  Nampaknyer..nak kena beli xtra ler lepas nie…..aku punya utk stok kat office and dia punya utk stok kat rumah.

sedappp………nesvita utk kuatkan tulang.

pagi2 b/fast ngan nesvita nie pun cukup.  Dah mengeyangkan….aku suka original punya….yg lain2 tu tak berapa nak serasi ngan tekak aku.