>my BE dah jadi ME…….BE paling lama aku rasa yg pernah aku dpt ialah MUFORS ROAD REELS.  Start dari AUGUST lagi dia dok menari2 kat header aku tu…syok sangat….dpt ler RM40++…jadi ler kan…kalau nak di bandingkan ngan otai2..tak seberapa pendapatan dari BE aku tu….diaorg boleh dpt ratus2 malah ribu2 dari BE….aku dpt RM40++ tu pun dah kira syukur sangat2.  Blogging just my hobby.  Bukan pendapatan sampingan saya…so…..dpt sikit pun dah kira syukur. Boleh buat bayar BB tiap2 bulan..keh keh keh..

So, now…ada 2 BE yang sedang menari2….see, my old blog pun still ada BE ok……yg latest dlm blog LittleStory plak ialah AMP HITZ FM LB.  ntah bila dia muncul pun aku tak perasan lagi…

thanks nuffnang.  Belum cash out lagi…tunggu sikit lagi.