>

haah……minggu nie (Jumaat, Sabtu, Ahad) dapur aku tak berasap.  Bukan tak berasap apa….takde aktiviti masak2 untuk makan tengahari or makan malam.  

Jumaat : Aku masuk kerja coz’ nak settlekan fail2 utk pelupusan.  Half day jer pun.  Balik, keluar berdua ngan Batrice ke Kluang Mall beli tiket wayang and tapaw KFC.  While hubby aku gi sembahyang jumaat and then ke Kahang sambung kerja dia.. Sempat shopping kasut murah lagi tu. Tak caya, check entry 2nd pair = RM1. Petang dlm pukul 5 keluar pergi tengok wayang.  Mlm makan kat luar.

Sabtu : Hubby aku kerja.  Dia tinggal duit.  Tengahari keluar pergi Kluang Parade makan KFC kat sana berdua ngan Batrice. Mlmnyer plak..makan kat kedai kat bandar.

Ahad : pagi tu aku buat sarapan nasi goreng.  Tengahari keluar cari makan.  Makan kat Benteng. Budak kecik nie sibuk nak makan siput sedut tp takde…so..ganti ngan Lala jer…aku makan ikan caru bakar jer coz’ b4 keluar tu aku habiskan nasi goreng yang ada balance lagi.  Hubby aku yang makan.

Lepas makan, pergi kedai perabot survery sofa plak. Survey jer dulu. Balik rumah around pukul 5 pm ++ gitew…lepas tu sumer terbongkar kepenatan.  Aku jer tak tido…tu yg update entry nie.  So…entry2 sumer aku buat autopublished.
See……betul tak ckp aku………….mmg tak berasap dapur aku minggu nie.  Tp hari bekerja tu berasap ler….coz’ aku malas nak keluar lagi lepas balik kerja..penat…….syok nyer kalau tiap2 minggu macam nie erk…..tp tak best sebenarnya……aku nie jenis suka mengulang2 kalau makan tu.  So, bila tak masak….nak mengulang apa kan.  Takde apa2 kat rumah….paling tak pun, mengulang biskut kering jer lah….