>…….ke Kluang Mall untuk beli tiket wayang je.  Berdua ngan Batrice coz’ my laling hubby gi sembahyang jumaat.  Bila dah dpt tiket tu…mula ler kaki tu gatal nak merayap kat tingkat bawah plak ngan alasan nak membelikan KFC utk budak kecik ni.  Sekali………..terjebak plak di sini.  Ha ha ha…..dasar pompuan kan.  Suka benar guna perkataan TER tu kan.

mau tak meroyan aku kat sini….udah ler tukang tapis perbelanjaan tak ikut…kalau papa batrice ikut, sure ler….dia dah jeling2 kat aku.  Tp di sebabkan berdua jer ngan Batrice…aman damai memilih, membelek siap suruh Batrice try2 lagi gitewww…………2nd pair only byr RM1.  Murah weeeiiii murah……kat mana? pergi tengok kat kedai kasut XES Kluang Mall.  Promosi untuk 3 hari sahaja bermula jumaat sehingga ahad nie.  Cepat2 orang Kluang…….bukan takat kasut bebudak, kasut mak budak kasut bapak budak pun sama……XES cawangan lain aku tak sure.  Tp try ler tengok2 kat tempat korang kalau ada XES tu yerk.

So…….hasilnya. Jeng jeng jeng jeng.
.
.
.
.
.
.
.
.
.

yang nie pilihan Batrice.  Aku tunjuk lain pun dia dah tak nak…nak gark yang nie…nasib baik comel.

harga RM19.90.  Tp yang nie takde promotion utk 2nd pair lah kan.
makanya………….
Emaknya ngan kuasa membeli yang ada telah merembat lagi 2 pasang utk budak kecik tu…rugiiii oooooo. Nanti2 mana nak dpt harga macam nie.

2 pasang ngan harga RM30.90.  Sepasang RM29.90 and 2nd pair just pay RM1. ha ha ha ha……..giler boros mama ko kan.

So…total utk 3 pasang nie……….only RM50.80. keh keh keh keh…………..confius jap.  Sapa yang raya nie……kemain memboron sakan hah.!

Tp kalau korang ada anak lebih dari sorang, memang berbaloi ler….belikan kakak or abang…yang adik pun dpt jugak……cuma tambah RM1 jer plak tu.
Don’t worry……….kasut2 nie aku ambil size besar sikit……..so, boleh pakai sampai tahun dpn.