>ye………sebab2 kenapa aku tak dpt nak update entry hari ini adalah kerana :

1) Mesyuarat pengurusan dari pukul 9.30 hingga pukul 11 am.  Busy tak menyempat nak buat kerja lain.  Then aku sambung buat HRMIS plak…………claim my boss and meluluskan cuti. 

2) Line broadband yang macam siput sedut.  Kalau siput sedap gark aku buat masak lemak cili api…hampeh betul.  Buka satu blog…jer dpt….tu pun terhegeh2 nak upload.  Bila dah buka 1, nak buka lain2 lagi ler….terussssss gelap gelita tak bergerak2.  Tensen betul aku ngan BB Celcom nie.  Mula2 dulu kemain lagi dia laju…zassssssss jer…syok jer layan….dah masuk bulan ke-2 nie….lembap macam sipuuutttttttttttt.

3) Aku dah tak boleh nak upload gambar coz’ sampai limit blogspot.  2 entry b4 nie aku guna photobucket tp ada sesetengah kawan aku yang tak dpt nak view.  Sian korang….so, sapa2 pernah alami …korang buat macam mana yerk?

4) Kerja melambak2 hari ni. Sampai nak stop makan pun pikir 44 kali.  Ha ha ha…itu tipu yerk……aku nak kejar dateline sebenarnya nie….esok pun maybe masuk office coz’ nak settlekan fail2 yang nak di lupuskan. Mati lahhh……….cancel plan nak berBBQ kat Tanjung Leman gamaknyer nie…………

apa2 pun………
for those yang menyambut deepavali, aku nak ucapkan

HAPPY DEEPAVALI
and
yang lain2 tu……selamat bercuti yerk.

daaaaa