>uisssh…………cam terbayang jer burger SUBWAY nie……terasa2 jer kat anak tekak nie.

1st time aku try burger SUBWAY  nie masa gathering GATSBY bulan 5 lepas.  Tu pun coz’ kak mimi and sham bawa aku makan kat situ.  Thanks to kak mimi and sham…kalau tak, mmg tak kan merasa ler aku makan burger SUBWAY nie.  

Makanya, benda sedap kan….tak puas ler makan sekali jer…sat lagi balik johor termimpi2 plak….b4 we’ll balik that day….sempat ler aku heret laling hubby aku masuk subway…order 2 set. Set sama lark tu yang aku makan masa ngan kak mimi & sham…….excited nak suruh hubby aku rasa…………….tu yang last, coz’ until today…still tak dpt lagi nak makan burger SUBWAY nie….

haisshhh! naper ler kat johor nie takde rest SUBWAY.  Takde kat Kluang nie pun takpe….janji at least ada ler satu kat Johor Bahru nun.

See…betapa rakusnya laling hubby aku menghabiskan sebiji burger nie.  Ngan aku punya sekali dia ngap separuh.  Nasib baik dia pun cam aku…..kata sedaappppppp