>

Adeh……lately takde citer arr nak kongsi2 ngan korang…..sapa perasan…semalam jer, berderet2 entry pasal contest kan…..ha ha ha..aku di rasuk jin contest gamaknyer….abis tu..contest sumer cam best2 jer….walaupun jarang2 menang….tp semangat nak join ngan harapan anak aku menang tu kemain tinggi menggunung…takpelah…at least, berupdate gark blog aku nie kan…

Wokeh…tak tahu nak citer apa sebenarnya…just nak kongsi gambar2 ahad lepas. Saja keluar cari makan…minggu nie mmg dapur aku tak berasap.  Mood nak masak tu tak datang…so…hari2 makan luar saja.

si gadis manis nie.  B4 keluar rumah…mmg wajib dia kayuh basikal dia dulu and then suruh aku snap gambar dia………..

Dlm kereta WAJIB ada menan dia yang tertinggal…kali nie, teropong yang beli masa kat Melaka yang lepas.  So…diam ler dia layan menan dia…..kalau tak….ada jer kerja dia buat……tp kadang2 rimas gark kalau dia main2 nyibuk2 camnie.  One more thing……..peel Batrice mmg tak suka nak duduk kat seat belakang….kat tengah2 tu jugak ler dia nak menyelit. Tak pun kat atas peha gebu aku nie hah!……….tak cukup ruang dah rasa bersesak ngan dia kat seat depan nie…….

Bab melawa……….dia mmg no. 1 lah kan………….tp lama dah dia tak melaram ngan spec godang nie…..hik hik hik……..

dan, sebelum balik….sempat pow mama dia menan lagi.  Kali nie set menan doktor yang ntah keberapa ntah……main kejap..jahanam…main kejap hilang…ntah mana2 dia lempar…….mencik betul aku beli menan kecik2 camnie…..tp kalau tak di turutkan mau dia berguling2 kat mall tu……..fuh! anak dara nie kemain lagi kalau mengamuk. Selagi tak dpt apa yg dia nak…….selagi tu ler dia keras kat situ.  Tp kadang2 aku malas nak layan….dpt gark ler sedas dua kat peha tu kan….

Orang kata……….sayang isteri tinggal2kan…sayang anak tangan2 kan…tp jangan ler sampai jadi kes DERA plak yerk.