>

…Sabtu yang boring.  So, lepas b/fast kat Railway (wah! aku jumpa Liza Hanim & Family beb! – anak dia Marsha nampak live sangat comel berbanding tengok kat iklan Horlick tu. Simple jer dia…ngan jubah pink kaler….and hubby dia Sha, ralit dok mengambil gambar….aku nak pi salam ala2 malu kucing jer lah…so, tengok jer lah depa dari meja aku ……meja dia pun just sebelah meja we’ll jer…..alahai, naper ler time aku tak bawa camera, ada plak artis muncul.  Kalau tak…boleh gark berposing ngan Liza Hanim tu)

Back to the point! Lepas breakfast tu….terus menuju ke Kluang Mall coz’ dah berjanji2an ngan si Batrice nak tengok citer Sammy nie.  Last week layan movie The Guardian ngan atuk, nenek and makcu dia….so….this time, just kami bertiga jer…….lepas beli tiket, tengok movie malam pukul 8…pusing2 kejap…terus balik coz’ nak bagi budak kecik nie tidur dulu….so, xde ler membazir karang masuk panggung dia lantak tido plakkan……

B4 keluar rumah….sempat posing2 dulu dua beranak…..kemain lagi aku berposing…dia posing gark, tapi mata tetap ke TV……

Sammy’s Adventure – biasa2 aje…..tp syok ler untuk bebudak…citer pasal pengembaraan seekor penyu yang kengkonon mengharungi pejalanan rahsia ke Artik…….si Sammy pun cute jer…..

So…tu jer lah xtvt we’ll sabtu lepas.